NOTICIAS MARESME: Enllestida la rehabilitació de Can Targa a El Masnou

By in ACTUALIDAD, NOTICIAS MARESME on 6 febrero, 2019

L’alcalde i el regidor d’Urbanisme visiten la masia mentre s’hi fan els últims retocs abans d’emprendre el pintat de l’interior

L’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, i el regidor d’Urbanisme, Ricard Plana, han visitat aquest matí la masia de Can Targa per comprovar l’estat dels treballs de rehabilitació. Es preveu que quedin enllestits avui mateix, dia que els operaris dediquen a fer-hi els últims retocs.

Han participat en la visita Noemí Condeminas i altres membres de la Fundació El Maresme, entitat que treballa per a la inclusió social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. I és que Can Targa és, des del 1994, un dels centres on els usuaris i usuàries de la Fundació realitzen activitats i reben suport, gràcies a la cessió de l’edifici per part de l’Ajuntament. Serà la mateixa entitat qui, la setmana vinent, en culminarà la rehabilitació amb el pintat de les estances interiors.

En concret, els treballs que ara s’acaben suposen la rehabilitació parcial de l’immoble. Se n’ha reparat la teulada, incloent-hi l’eliminació de corcs a les bigues de fusta i el tractament corresponent, a més de la renovació de l’aïllament del sostre i del cel ras de la segona planta. Tot plegat s’ha dut a terme en tres setmanes i ha suposat per a l’Ajuntament una inversió de 35.500 euros. Mentre han durat els treballs, la Fundació El Maresme ha traslladat part de la seva activitat a l’Escola Bressol La Barqueta, on ha continuat atenent una vintena de persones. Un grup més reduït, format per uns deu usuaris i usuàries, ha continuat a Can Targa tot i la rehabilitació, ja que els treballs no han afectat la planta baixa d’aquesta masia, construïda al segle XVI.

Font: http://www.elmasnou.cat/actualitat-i-participacio/enllestida-la-rehabilitacio-de-can-targa

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *